Velkommen til MO1 Maskin – din pålitelige partner for maskinentreprenørtjenester!

MO1 Maskin er et entreprenørselskap som startet opp i 2021. Vi har over 10 år verdifull erfaring innen maskinentreprenørbransjen. Vi opererer primært i Hallingdal og er stolte av å levere høykvalitets tjenester til våre kunder og bygge sterke relasjoner basert på tillit og profesjonalitet. Vår visjon er å være en ledende aktør innen maskinentreprenørtjenester og skape en positiv innvirkning på samfunnet gjennom vårt arbeid. Vi er dedikert til å levere førsteklasses løsninger som møter og oppfyller våre kunders forventninger. 

Hos MO1 Maskin tar vi på oss et bredt spekter av oppdrag, inkludert graving, masseforflytning, vei- og infrastrukturbygging, betongarbeid, anleggsgartnerarbeid og mye mer. Uansett prosjektets størrelse eller kompleksitet, er vi klare til å ta på oss oppgaven.

Vi setter alltid våre kunders behov i fokus og jobber tett sammen med dem for å forstå deres spesifikke krav og ønsker. Vårt mål er å levere skreddersydde løsninger som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet, effektivitet og pålitelighet. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine prosjektbehov. Vi ser frem til å samarbeide med deg som en pålitelig partner i dine maskinentreprenørprosjekter!

Sentral_Godkjenning
Vi er sentralt godkjent, trykk på bilde
Vi er en MEF-bedrift, trykk på bilde
MO1 Maskin AS – 927712202 – Torpo